Beoordelingen van Wei Xin Garden Herten

Recente recensies van Wei Xin Garden Herten

5 sterren na 164 reviews

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg lang moeten wachten voor t geleverd werd, erg jammer! We hadden gebeld maar ze hielden ons gewoon 15 min in de wacht. Toen opnieuw gebeld en ze zeiden dat t druk was. Een tip, laat weten dat t wat langer duurt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was ok maar zeker niet slecht. Verbeterpunten: babi pangang bevatte veel vette stukken en was bovendien veel te grof naar onze smaak gesneden. Onze verwachting van de bami was ook anders. Bami was compleet kaal en dit zijn we niet gewend. Dit is de eerste keer dat we bij u Chinees besteld hebben . Voorheen woonden we in Nederweert en kwamen we geregeld bij Mei Garden (heel goed). Standaard bami bevatte een ei, plakje ham en er zat van alles door de bami heen. Erg lekker. Vandaar dat we het nu erg kaal vonden. Mss hadden we Chinese bami moeten bestellen?

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, alles was warm en heerlijk gegeten. Top!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, en snel bezorgd.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten! mooie porties en goed klaar gemaakt. we komen zeker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld met opgave van ophaaltijd! Toen ik aankwam werd ik vriendelijk te woord gestaan en stond al het bestelde netjes klaar en ik was binnen 1 minuut weer buiten! Goede service en het eten was goed. Alles Prima gewoon!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgt en erg lekker

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en t eten was goed. Voor herhaling vatbaar.!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.......top service

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten. Jammer genoeg zaten er in de wok to go box met garnalen maar 3 garnalen in.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend vers. Snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

snel, veilig en lekker!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Altijd Weer.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was mooi warm enkel een gerecht had wat warmer gekund ,maar was toch nog warm genoeg om e eten .de rest was gewoon warm genoeg en lekker en de bezorg tijd was redelijk op tijd die ze hadden aangegeven .houden zo best tevreden over jullie, heb het bij andere wel eens anders mee gemaakt .dus ga zo door dan bestellen wij regel matig bij jullie lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd ruim een half uur te vroeg gebracht. We moesten wachten op 1 persoon waardoor ons eten koud was geworden. Erg jammer want het eten is gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Te vroeg klaargemaakt en dus te koud geworden. Daardoor waren de loempia's taai en de gepaneerde kip absoluut niet meer krokant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was wederom erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er lekker snel en al het eten was erg lekker m.u.v. de Babi Pangang (deze was erg taai).

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd hebben we lekker gegeten

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super snelle levering helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag besteld en nu de juiste bestelling en.dus ook super lekker gegeten. Echt top. Tot de volgende keer. En ook de fout van de vorige keer keurig hersteld en afgehandeld door jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en perfect op tijd bezorgd...

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect bezorgd en een half uur eerder als vermeld stond. Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas verkeerde geleverd. De inhoud was anders dan mijn bestelling. De rekening klopte wel met de bestelling. Dat was jammer want nu bijna niks gegeten. Want de geleverde producten waren niet mijn smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weekend en dan willen sommige zaken de afgesproken tijd vergeten. Dus positief dat men zich aan de afgesproken tijd heeft gehouden.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Product heerlijk zoals altijd . Levering sneller dan verwacht ...top !!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het afleveren van de bestelling duurde extreem lang terwijl we ruim voor 17.00 hadden besteld. Ik belde, men nam op, de hoorn op de balie met verzoek te wachten. Daar heb ik 10 minuten gelegen. Toen het eten eenmaal kwam, was het koud, de babi panggang hard. Bah. Hebben de helft weggegooid. Bestellen vaker maar wordt met de keer minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten, nooit klachten gehad. Voelt gewoon vertrouwd 👍🏼

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten , lekker warm en op tijd geleverd!! Ga zo door!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was dramatisch. 18.00uur afgesproken. Na 2x bellen eindelijk het eten om 18.50uur ontvangen. Eten was lauw. Zelf maar even in de magnetron gedaan. Volgende keer maar weer afhalen. Eten zelf is prima.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

de loempia was aangebrand en smaakte heel erg naar vet. De rijst en de nasi waren lauw. De kip met zwarte bonensaus smaakte niet goed. We hebben ruim de helft in de vuilnisbak gegooid. Andere keren waren wij wel tevreden over een afhaalmaaltijd; deze keer was het gewoon slecht. Na het eten (de helft weggegooid) waren wij de hele avond misselijk.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals vorige keer. Rond afgesproken tijd geleverd. Lekker eten. Top. Niets negatiefs te melden. Kalender dit jaar erg mooi. Kado extra blik vruchten. Erg attent. Graag tot volgende keer. Leverservice echt goed. Kun je van op aan.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker en werd op de afgesproken tijd bezorgt. bedankt voor de goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en genoeg voor mij alleen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en op de afgesproken tijd was het klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en super lekker gegeten!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker en stond op tijd klaar

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Prima op tijd.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service was echt top ! Online besteld en betaald, alles werd correct en op tijd bezorgd. MAAR... het eten was zeer teleurstellend ! Ik had mihoen met chin. garnalen besteld, alles was erg flauw en er waren amper wat groenten in verwerkt. Verder heb ik 'knapperig' speklappen in pikante saus besteld... de spek was niet echt knapperig eb de bami dat erbij hoorde was wederom erg kaal. Hier en daar een stukje prei en heel flauw ! Ik zal hier nooit meer bestellen. Erg jammer want ik had me er zo op verheugd nadat een goede kennis deze zaak had aanbevolen.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. En precies op de afgesproken tijd was het eten klaar.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles klopt.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk...top En netjes volgens de afgesproken tijd bezorgd door super bezorger...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende bezorgservice. Stipt op de aangegeven tijd. En het eten was, zoals altijd, heerlijk

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, vers en smaakvol eten! Petje af, voor herhaling vatbaar!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip voor kerstmis!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging van heerlijk warm eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en betalen. Snelle levering door een vriendelijke en attente bezorger. Lekker eten, verse groenten, mals vlees... makkelijk en goed. We zijn aangenaam verrast.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer een menu laten bezorgen ipv zelf afhalen. Afgesproken bezorgtijd 17.30. Iets eerder dan 17.30 kwam de bezorger, mooi op tijd dus. Het eten was lekker warm en zeer smakelijk. Ben zeer positief verrast. Voor herhaling vatbaar.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakvol en vers bereid, knapperige groente en het vlees was mals.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker prima

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en accuraat

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super Lekker gegeten👍

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gedaan. Smaakt altijd prima en bezorging is geweldig!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had online een bestelling geplaatst en heb veel te lang op mijn eten moeten wachten. Er zaten nog andere mensen die nog langer moesten wachten. Het meisje bij de balie deed haar uiterste best, maar moest bijna alles alleen doen. Dit werkt niet. Eten was gelukkig wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein foutje Ipv 1 bami en 1 nasi kregen we 2 nasi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet meer heel warm. Maar smaakte alsnog perfect. Tip n warm houd box zou t probleempjje oplossen

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk lekker eten en redelijk snel bezorgd. Bedankt

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Bestelling goed op tijd en porties helemaal goed!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zo als altijd super lekker weer thanks !!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd stipt op tijd en super heerlijk, dus het blijft nog steeds een aanrader, er zullen nog veel volgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en prettig geprijsd

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd en lekker bovendien.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader Heerlijk gegeten, hoge kwaliteit, groot aanbod vegetarische gerechten duidelijk aangegeven. Benieuwd naar welke gerechten ook vegan zijn?

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zo als gewoonlijk goed. Maar de bezorging duurde lang. We kregen de bevestiging dat de bezorging was vertrokken om 18.45 en het eten arriveerde pas om 19.30 waardoor het eten lauw was. Jammer

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima,goede hoeveelheid en smaakte goed en vers.op tijd geleverd

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben vroeg in de middag online besteld voor 18.30 uur. Later kregen wij een mail dat vanaf 18.30 uur afgehaald kon worden. We hebben echter dik 1 uur moeten wachten ter plekke voor het eten klaar was. Planning is niet goed op orde. Het eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goeie porties, goeie prijs

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Helaas wel 40 min te laat bezorgd. Maar was wel op zaterdagavond.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eten was heerlijk

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren 20 min te laat met afhalen. Het eten was supergoed verpakt en alsnog warm bij aankomst thuis! Vonden we echt top!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Helaas werd het eten een half uur later gebracht dan gevraagd. Digitaal mis ik nog de update dat het eten later zal arriveren. Verder een prima systeem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk met super verse producten ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en snel klaar! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en goede portie. Tot de volgende keer🙂

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk online te bestellen en te betalen. Waardoor je alleen maar hoeft af te halen en weer weg te gaan. Ook erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Vriendelijke bezorger

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en stipt op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de eerste keer dat we op deze manier een bestelling plaatsten. Het is ons heel goed bevallen.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten...super bezorging...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Zoals altijd heerlijk eten! Snelle en vriendelijke bezorging!!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en snelle service

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld. Mooi op tijd en LEKKER.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

on line besteld, afhaaltijd 18.30 uur; nadat ik om 18.30 uur aanwezig was, nog 35 minuten moeten wachten, buiten !!! Absurd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en precies om 18 uur wat ik afgesproken had .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds we hier hebben besteld hebben we nooit meer ergens anders besteld. Lekker eten, de keuze is reuze en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

kwaliteit was prima, ruim voldoende en precies op de aangegeven tijd op kunnen halen

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via Google lees je allerlei berichten over dat bezorging niet mogelijk zou zijn. Dat is onjuist; je kunt wel laten bezorgen. Dat schept echter wel veel verwarring. Het eten was prima!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten smaakte veel beter dan de laatste keer. Super lekker. veel minder vet en echt lekker van smaak. Indien mogelijk zou het prettig zijn als de codes op de verpakking zodat je weet wat je op tafel zet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg tevreden. Snelle afhandeling. En heerlijk gegeten.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Snelle service en goede prijzen. Ik vind normaal gesproken het eten van een aziatisch restaurant te vet, maar hier vond ik het erg lekker

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima verzorgt

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten afgehaald het was heerlijk 13-09-2020

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super goed Maar dat wisten we al dat wei Xin garden goed was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top Food! Fijne overzichtelijke vernieuwde website! Online besteld en afhaaltijd aangegeven, en bij afhalen stond alles klaar! Goede service!

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was zoals gewoonlijk erg lekker

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel tevreden tijdstip was correct betaalmethode goed communicatie via e mail duidelijk

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen regelmatig hier eten. In onze ogen het lekkerste Chinees- Indisch eten van Roermond.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen regelmatig hier eten. In onze ogen het lekkerste Chinees- Indisch eten van Roermond.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is voortreffelijk. Echter het afhalen van een online bestelling is ronduit een drama. Structuur is er niet waardoor het eten wanneer je pech hebt lauw is wanneer je thuis komt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op zich was prima. Alleen.... had besteld voor 18.00 uur, eten was er om 17.35 uur. Eten was er, alleen mensen die het op moesten eten nog niet. Heb het liever wat later, dan veel te vroeg

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gado gado bestond uit een grote bak taugé, met een heel klein beetje lente ui, een ei en 4 halve partjes komkommer en heel erg veel saus. Deze verhouding was echt niet lekker. Bijna niks van gegeten. Het leek zo op restjes taugé met pindasaus. Tijd van daadwerkelijke bezorging komt niet overeen met tijd op bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Loempia. Lekker gegeten. Bezorging was ook goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben het eten via hun site besteld! Binnen een kwartier was het er! Keurig en nog belangrijker; HEERLIJK! 5 sterren waard! Vriendelijk; ook als je er zelf heen gaat! 👍👍👍

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stond bij verkeerd huisnummer. Maar nam wel contact met me op per telefoon. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, een goede hoeveelheid en snelle bezorging!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt heel snel! Goede service!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.....super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden aangegeven vegetarische nasi, bami en tjap tjoy te willen. Dit was allen met vlees bezorgd.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk, altijd super

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Pangang lekker doorbakken zoals gevraagd, heerlijk. Lekker menu en afhaal tijd correct. Dikke 5 sterren....( maar ook de loempia's en wok to go zijn heel lekker....)

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte service. Prima op tijd. Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima lekker gegeten en stond mooi op tijd klaar

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Perfecte timing bij online bestelling en afhaalmoment.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakt goed & goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Snel bezorgd!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top !!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk... Superrrrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd en het eten is altijd van goede kwaliteit.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond klaar, goede porties en lekker eten. Wat wil je nog meer?

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service! Op tijd en goed warm

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte, snelle bezorging. Eten was fantastisch.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alleen wel lang moeten wachten op bezorging helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorging en bezorging - minpuntje 1 bak bami was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld bij Wei Xin Garden. Het was heerlijk... Wij hebben ervan genoten Zeker een aanrader om bij te bestelllen. Bezorging was Top,op de minuut... Mijn Tip:mocht je willen bestellen doe dit dan rechtstreeks bij Wei Xin Garden,dan heb je een uitgebreidere menulaart dan via thuisbezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond op het gewenste tijdstip klaar, bestelling klopte precies. Prijs/kwaliteit is uitstekend en het aanbod is zeer ruim. Hoop dat er in de toekomst word uitgebreid met sushi gerechten. Het online bestellen verliep makkelijk en is een absolute aanwinst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd.... Heeerlijk!!! En de bezorgservice is helemaal handig. Houden zo!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd perfect

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, dat smaakt naar meer.