Beoordelingen van Wei Xin Garden Herten

Recente recensies van Wei Xin Garden Herten

5 sterren na 89 reviews

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk lekker eten en redelijk snel bezorgd. Bedankt

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Bestelling goed op tijd en porties helemaal goed!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zo als altijd super lekker weer thanks !!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd stipt op tijd en super heerlijk, dus het blijft nog steeds een aanrader, er zullen nog veel volgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en prettig geprijsd

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd en lekker bovendien.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader Heerlijk gegeten, hoge kwaliteit, groot aanbod vegetarische gerechten duidelijk aangegeven. Benieuwd naar welke gerechten ook vegan zijn?

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zo als gewoonlijk goed. Maar de bezorging duurde lang. We kregen de bevestiging dat de bezorging was vertrokken om 18.45 en het eten arriveerde pas om 19.30 waardoor het eten lauw was. Jammer

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima,goede hoeveelheid en smaakte goed en vers.op tijd geleverd

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben vroeg in de middag online besteld voor 18.30 uur. Later kregen wij een mail dat vanaf 18.30 uur afgehaald kon worden. We hebben echter dik 1 uur moeten wachten ter plekke voor het eten klaar was. Planning is niet goed op orde. Het eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goeie porties, goeie prijs

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Helaas wel 40 min te laat bezorgd. Maar was wel op zaterdagavond.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eten was heerlijk

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren 20 min te laat met afhalen. Het eten was supergoed verpakt en alsnog warm bij aankomst thuis! Vonden we echt top!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Helaas werd het eten een half uur later gebracht dan gevraagd. Digitaal mis ik nog de update dat het eten later zal arriveren. Verder een prima systeem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk met super verse producten ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en snel klaar! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en goede portie. Tot de volgende keer🙂

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk online te bestellen en te betalen. Waardoor je alleen maar hoeft af te halen en weer weg te gaan. Ook erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Vriendelijke bezorger

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en stipt op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de eerste keer dat we op deze manier een bestelling plaatsten. Het is ons heel goed bevallen.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten...super bezorging...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Zoals altijd heerlijk eten! Snelle en vriendelijke bezorging!!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en snelle service

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld. Mooi op tijd en LEKKER.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

on line besteld, afhaaltijd 18.30 uur; nadat ik om 18.30 uur aanwezig was, nog 35 minuten moeten wachten, buiten !!! Absurd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en precies om 18 uur wat ik afgesproken had .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds we hier hebben besteld hebben we nooit meer ergens anders besteld. Lekker eten, de keuze is reuze en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

kwaliteit was prima, ruim voldoende en precies op de aangegeven tijd op kunnen halen

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via Google lees je allerlei berichten over dat bezorging niet mogelijk zou zijn. Dat is onjuist; je kunt wel laten bezorgen. Dat schept echter wel veel verwarring. Het eten was prima!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten smaakte veel beter dan de laatste keer. Super lekker. veel minder vet en echt lekker van smaak. Indien mogelijk zou het prettig zijn als de codes op de verpakking zodat je weet wat je op tafel zet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg tevreden. Snelle afhandeling. En heerlijk gegeten.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Snelle service en goede prijzen. Ik vind normaal gesproken het eten van een aziatisch restaurant te vet, maar hier vond ik het erg lekker

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima verzorgt

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten afgehaald het was heerlijk 13-09-2020

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super goed Maar dat wisten we al dat wei Xin garden goed was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top Food! Fijne overzichtelijke vernieuwde website! Online besteld en afhaaltijd aangegeven, en bij afhalen stond alles klaar! Goede service!

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was zoals gewoonlijk erg lekker

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel tevreden tijdstip was correct betaalmethode goed communicatie via e mail duidelijk

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen regelmatig hier eten. In onze ogen het lekkerste Chinees- Indisch eten van Roermond.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen regelmatig hier eten. In onze ogen het lekkerste Chinees- Indisch eten van Roermond.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is voortreffelijk. Echter het afhalen van een online bestelling is ronduit een drama. Structuur is er niet waardoor het eten wanneer je pech hebt lauw is wanneer je thuis komt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op zich was prima. Alleen.... had besteld voor 18.00 uur, eten was er om 17.35 uur. Eten was er, alleen mensen die het op moesten eten nog niet. Heb het liever wat later, dan veel te vroeg

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gado gado bestond uit een grote bak taugé, met een heel klein beetje lente ui, een ei en 4 halve partjes komkommer en heel erg veel saus. Deze verhouding was echt niet lekker. Bijna niks van gegeten. Het leek zo op restjes taugé met pindasaus. Tijd van daadwerkelijke bezorging komt niet overeen met tijd op bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Loempia. Lekker gegeten. Bezorging was ook goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben het eten via hun site besteld! Binnen een kwartier was het er! Keurig en nog belangrijker; HEERLIJK! 5 sterren waard! Vriendelijk; ook als je er zelf heen gaat! 👍👍👍

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stond bij verkeerd huisnummer. Maar nam wel contact met me op per telefoon. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, een goede hoeveelheid en snelle bezorging!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt heel snel! Goede service!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.....super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden aangegeven vegetarische nasi, bami en tjap tjoy te willen. Dit was allen met vlees bezorgd.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk, altijd super

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Pangang lekker doorbakken zoals gevraagd, heerlijk. Lekker menu en afhaal tijd correct. Dikke 5 sterren....( maar ook de loempia's en wok to go zijn heel lekker....)

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte service. Prima op tijd. Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima lekker gegeten en stond mooi op tijd klaar

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Perfecte timing bij online bestelling en afhaalmoment.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakt goed & goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Snel bezorgd!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top !!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk... Superrrrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd en het eten is altijd van goede kwaliteit.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond klaar, goede porties en lekker eten. Wat wil je nog meer?

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service! Op tijd en goed warm

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte, snelle bezorging. Eten was fantastisch.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alleen wel lang moeten wachten op bezorging helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorging en bezorging - minpuntje 1 bak bami was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld bij Wei Xin Garden. Het was heerlijk... Wij hebben ervan genoten Zeker een aanrader om bij te bestelllen. Bezorging was Top,op de minuut... Mijn Tip:mocht je willen bestellen doe dit dan rechtstreeks bij Wei Xin Garden,dan heb je een uitgebreidere menulaart dan via thuisbezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond op het gewenste tijdstip klaar, bestelling klopte precies. Prijs/kwaliteit is uitstekend en het aanbod is zeer ruim. Hoop dat er in de toekomst word uitgebreid met sushi gerechten. Het online bestellen verliep makkelijk en is een absolute aanwinst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd.... Heeerlijk!!! En de bezorgservice is helemaal handig. Houden zo!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd perfect

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, dat smaakt naar meer.